Ensam…

Feb 23 2006 Published by under Vardagssnack

Börjar känna mig ensam utan Tuss nu, här är så konstigt tyst… =P Så istället för att plugga sitter jag här och lyssnar på Affirmation för fullt… I believe I’m loved when I’m completely by myself alone.. Joodå…

Blev riktigt kreativ middag, köpte fetaost, sallad och god dressing, stekte en kycklingfilé och gjorde cesarsallad, mums =)

Var uppe i stan idag med Jessica, skoj! Började på sf-bokhandeln, hittade nån bok om "Puh och filosoferna" för 20kr, lät lagom knasigt… Sen gick vi till akademibokhandeln, sjukt varmt och mycket folk… Köpte ingenting… Gick till bokskotten, hittade eng/svensk ordbok på rea, behövde en ny. Köpte dessutom sofies värld, vet inte riktigt varför men på ren impuls så… Har läst den för länge sen, kommer inte ihåg vad jag tyckte om den då…

Sen käkade vi god pizza i kungshallen och snurrade runt på åhlens en sväng… Orkade inte åka hem så stannade på centralen, letade upp ett hyfsat lugnt hörn och läste metro + city, sen var det dags att möta Tusse. Följde honom till hans tåg och vinkade av honom.

Och sen ägnade jag 50 väldigt effektiva minuter åt att korsa centralen för att komma till tunnelbanan, vänta på rätt tåg, åka i 12 minuter, gå in på ica, handla mat till middagen helt utan att ha skrivit inköpslista och gå hem.

Solen har visat sig idag =) Och på drottninggatan hade de röjt bort all snö, så när man gick där på den torra marken med solen i ansiktet kändes det faktiskt som VÅR…! (backlash dock, nu är det minus 3 grader…).

Nä, ska plugga i typ 45 minuter nu. Sen ska jag sova. Imorron måste jag verkligen plugga, helst 25 av dygnets 24 timmar… =P Så ska gå upp vid 7, duscha och käka frukost, sen jäklar… =P 
Puss!  

Comments are off for this post