Bok-kåt!

Feb 01 2006 Published by under Vardagssnack

Fortfarande förkyld, hostar så jag har fått träningsvärk i magmusklerna, uschi… =P

Har varit hyfsat oinspirerad, sov mest bort hela helgen… Hann med att kolla på Prix d Amerique, trevligt, lite störigt med alla omstarter å att de jagade den stackars söta hästen med golfbil… =P

Träffade Jessica en stund igår, längesen vi sågs juh… Var hemma hos henne å sen inne i Sundbybergscentrum, köpte en bok.. Ska gå på bokrean med henne, den börjar 23 februari, längtar =) Inte för att jag behöver fler böcker eller vet nån speciell jag måste köpa, men bara tanken på en massa fina böcker som säljs alldeles billigt gör mig… glad…! (är nog lite bok-kåt, inser att det inte låter helt normalt =P..)

Har haft 2 föreläsningar denna veckan, om Platon och Aristoteles. Jätteintressant! Ligger lite back i läsandet av kurslitteratur så ska sitta hemma och läsa hela dan imorron, hade jag tänkt… Borde dammsuga och städa ugnen ozzå, hu!

Satt med de allra sista ändringarna till projektarbetet över msn i måndags med Helena och Carin. Så nu är uppdraget slutfört och lämnat till kunden, hoppas att de blir nöjda =)

Puss!

Comments are off for this post