Underbar kväll!

Jan 01 2006 Published by under Vardagssnack

Det blev en helt underbar nyårsafton! Det enda som saknades var älsklingspojken, annars var det perfekt =)

Lisa, Mipp å Tobbe kom hit vid kl. 19, vi käkade god oxfilé och hade det jättetrevligt. Strax efter kl. 21 gick vi hem till Lisa och käkade jättegod kladdkaka, hallonsorbet, mangoglass, choklad å frukter.. Sen pulsade vi bort till busshållplatsen och tog bussen till Tobbe vid kl. 23.

Fixade i ordning drinkar, champagne och poolen.. När det var en kvart kvar av det gamla året gick vi ut i snön i badkläder (kallt som 17!) och hoppade i jaccuzzin.. Skålade i champagne på 12-slaget, tittade på raketer och drack pina colada, jättemysigt! Kändes underbart lyxigt att slippa stå och frysa utan bara kunna ligga i badet ;) Badade rätt länge, kom väl upp vid kvart över 1 (årets första traumatiska upplevelse var att ta sig in igen genom snön, hutter…)… När vi torkat satte vi oss och spelade spel, skoj å flummigt spel där man hamnar i psyket om man svarar fel… =P 

Och strax innan kl. 4 orkade vi inte jaga taxi, så Mipp, Lisa och jag gick hem, var helt okej väder.. Så jag kom hem vid halv 5. Då var syrran å hennes kompisar fortfarande vakna å satt och chattade… =P Gick och la mig vid kl. 5, var skönt att sova =)

Idag har jag varit en sväng i stallet å pysslat lite, inte kört Djingis dock för banorna var inte plogade igår och chansen att de skulle ha blivit det under nyårsnatten kändes som obefintlig.. =P Men ska försöka köra imorrn.

Sen har syrran och jag kollat på The Ring, blev sur och förstod inte slutet riktigt… =P Nu ska jag äta fruktsallad, ska bli gott =)

Å imorron får jag träffa älsklingsMatts igen, efter 2 långa veckor, äntligen! Saknat sötnosen massor…

Puss!   

Comments are off for this post