Ouch!

Jan 27 2006 Published by under Vardagssnack

Är visst skyldig csn typ 70 000kr redan… =P Tycker det borde vara mer förmånligt att vara kunskapstörstande, men uppenbarligen inte… Suck…

Har varit på Solvalla idag, träffat Angelica, trevlig. Fått info om stallet och kurserna, verkar skoj.. De har nästan precis börjat med kurser så blir lite att vara med från början och bygga upp det.. Har iofs lovat mig själv att inte engagera mig i fler dåligt organiserade ponnytravprojekt, men kan nog inte hålla mig borta =P Kan bli skoj, har massa planer på hur man skulle kunna göra med verksamheten fast ska ligga lite lågt innan jag går in och tar över hela solvalla… =P

Solvallas stallområde var däremot en besvikelse, bara typ 3 stall med verksamhet i, annars var allt tomma gäststall… I jämförelse med hur det alltid kryllar av folk och hästar på Jägersro kändes det lite övergivet… Undrar hur det funkar rent ekonomiskt egentligen att allt står tomt.. Verkar skumt…

Ajja, nu ska jag gå och hämta ett paket på okq8 med böckerna jag beställt från bokus. Äntligen har jag lite kurslitteratur att läsa…
Puss!

Comments are off for this post