Minusgrader

Jan 21 2006 Published by under Vardagssnack

Vis av erfarenheten igår har jag inte varit ute alls idag. Har snöat massor, var iofs varmare än det varit på flera dagar, bara minus 7… Nu börjar det bli mörkt och temperaturen sjunker till nio minus.. Inser att jag borde passat på och gått ut innan, men… =P

Har inte gjort så mycket idag, känner mig rätt slö… Ska kolla på csi:miami ikväll. Och kanske Repulsion om jag orkar.. Har sett den innan, kommer inte ihåg så mycket mer än att den är riktigt skum… =P

Ska ev gå i stan med Matts imorron. Måste köpa skrivarpapper och nya patroner till min skrivare. Inte ofta både pappret, den svarta patrnen och den färgpatronen tar slut samtidigt… =P

Borde leta upp nåt ställe man kan ta foto till id-kort på.. Mitt går ut om en månad, och eftersom jag varken har körkort eller nåt giltligt pass känns det som jag inte borde vänta alltför länge…
Puss!

Comments are off for this post