Jag, ett blåbär?

Jan 21 2006 Published by under Vardagssnack

Hmm… Har duschat och smort in mig med kräm jag fick av Mipp i julklapp… Så nu luktar hela jag blåbär… Luktar gott, mums =)

Vågade mig ut en liten sväng runt kvarteret med Matts, lyckades med att inte trilla.. Har käkat kyckling i uncle ben sås nu. Och börjat läsa läskig bok. Eller, läskig och läskig… Inser att jag nog bara läst typ en tredjedel av baksidestexten, nåt om en ung arkeolog som mördas på ett rituellt sätt. Polisen konfunderad. Låter jättebra, missade dock raden under om två barn som hittar ett avhugget hästhuvud i en hage.. Ett russ.. En sån underbar liten söt ponny som jag tycker så mycket om.. Uschi… =P Fast boken är ändå bra. Ska fortsätta läsa och se om de hittar det borttappade huvudet…

Imorron ska jag försöka komma ut lite mer.. Och kanske skicka lite mail och vara nyttig..

Puss!

Comments are off for this post