Internetdöden…

Jan 24 2006 Published by under Vardagssnack

Bredbandet har varit dött i typ ett dygn, fast nu verkar det ha hittat tillbaka =) Fick abstinens juh, plötsligt kommer man på hur många grejer som helst man vill kolla på nätet…

Var på introduktion till idéhistorian igår. Känns jättebra, kändes som jag hörde hemma där.. Ska bli intressant att se hur kursen är. Första läraren vi ska ha fick vi iaf träffa igår, hon verkar trevlig och inte fullt så flummig som man kunde befara… =P Ska ha första föreläsningen imorron mellan kl. 10 och 12. Sen ska jag till Kista , gå på redaktionsmöte och sen ev. stanna kvar och gå på Sportens möte, där jag ska bli vald till vice. Blir kul att träffa Maria och resten av tidningsfolket iaf =)

Idag har jag varit hemma. Diskatoch pysslat runt lite. Åkte till stan vid kl. 15, träffade Tuss på tunnelbanan å åkte till Hemtex, NK, Åhléns och nån Drömbutik på jakt efter ett gult överkast och fina kuddfodral. Fullständigt hopplöst! Fanns inget fint nånstans, börjar misströsta… =P

Så gick till polisens passenhet istället, Tuss hämtade ut sitt nya pass och jag beställde nytt id-kort, sånt nytt som är giltligt som pass (Mipp, det måste ju vara den perfekta lösningen för dig, tänk dig att ha med sig sitt pass fast i id-kortsformat ;)…), så det är klart om en vecka. Helt okej, mitt gamla gäller nästan en månad till så det är lugnt… =) 

Ska ägna kvällen åt Desperate houswifes och Joey, blir trevligt =)
Puss!   

Comments are off for this post