Ikea-maniac ;)

Jan 17 2006 Published by under Vardagssnack

Var fullt upp igår, vi hann med massor av grejer =) Hämtade hyrbilen (Toyota jaris – söt men väldigt liten..) vid kl. 10. Körde till Cervera i Barkaby vid kl. 11. Shoppade för mina presentkort, det blev:
* 2 sänglampor
* 2 Mine-skålar (turkos och svart)
* 2 Mine-miniglas (turkossvarta)
* Flaska till Sodastreamern
* Hushållsrullehållare

Bytte parkeringsplats till IKEA. Gillar det i Barkaby mycket bättre än det i Kungens kurva.. Kungens Kurva är i typ 4 plan, och allt går runt i nån spiral, knepigt =P Hittade massor av fina saker på IKEA, köpte:
* Gigantisk bokhylle-aktig grej till sovrummet
* Stor tavla (typ 140cm lång…)
* Stor växt
* Fotpall till vår fåtölj
* En massa småprylar: Stekspade, durkslag, ljus, ljusstake, hyllbelysning, handdukar…

Lyckades packa in allt i mini-bilen (okej att bagageluckan inte gick att stänga och att jag hade växten i ansiktet…) och körde hem. Packade av allt och käkade sen lunch.

Körde sen tillbaka till Barkaby, gick på Jysk och Rusta, inget jättespännande… Åkte till Martin Olsson istället, köpte 5kg spagetti och 1liter kanel (nu jäklar… ;)…), och lite prylar till mamma. Åkte hem och dumpade allt, och körde sedan till stora Ica i Solna. Veckohandlade massa god mat och körde sen hem igen.

Ägnade kvällen åt att bygga IKEA-möbler *me like*, käka plättar, kolla på csi:ny, prata med mamma och diska. 

Och idag har jag haft slutseminarium på projektarbetet. Presenterade vårt arbete å lite så. Gick väl okej, känner mig helt oengagerad i det, ville mest bli av med det och nu är det i princip över =) Gjorde nån kursutvärdering och fikade sen med Carin och Helena. 

Nu ska vi snart tvätta. Ozzå ska jag fortsätta flytta in mina prylar i den nya hyllan. Ikväll ska vi äta spagetti och köttfärssås och kolla på Gray´s anatomy, sista avsnittet.
Puss!  

Comments are off for this post