I ett iskallt Ikea-land…

Jan 22 2006 Published by under Vädret

Typ minus 14 grader, men solen skiner, alltid trevligt juh =)

Kollade på csi:miami igår, storyn kändes nästan lite orealistisk… Hade "pappan" verkligen haft tålamodet att vänta i så måna år, ta livet av en kvinnas man och sen ta sig in i hennes liv osv? Tyckte inte han verkade vara den tålmodiga typen… Troligt att bilsabotage-grejerna satt kvar under bilen efter 3 år? Och hur hamnade utbytesstudenten i vattnet? Och varför (som Mipp påpekade) kom han från Norge och hette Damon? Njaa, lite skeptisk… =P

Chattade med Mipp å Tob sen, trevligt =) Mipp testade sin nya webcam, slutade med att vi både såg och hörde varandra, tufft att det faktiskt funkar…

Har läst lite mer i min bok, andelen avhuggna hästhuvuden är uppe i 2 (definitivt två för mycket…), men andelen mord och skumma grejer har ökat, vilket jämnar ut det något… Fast stör mig, i fredags i Crossing Jordan blev en person skjuten först en gång, sen kom en person och såg detta, han ville hellre själv åka dit för det än låta den som faktiskt sköt åka fast. Så han sköt den redan döda personen med två skott. Men rättsläkarna märkte detta eftersom det inte blödde från de 2 sista kulhålen, eftersom man inte blöder när man har dött (iaf fattade jag det så). Och i min bok är det nån som först blivit dränkt, sedan hängd och därefter knivskuren, så att det kommit blod… Verkar skumt… Nu framgår det att jag tittat för mycket på TV… =P

Ska fortsätta läsa boken idag. Och spela need for speed. Och kanske träna lite. Och kanske prata med mamma. Och borde lägga ut lite annonser på nätet. Och kanske gå ut en sväng i det fina (men alldeles för kalla) vädret… Får se vad som händer…
Puss!

Comments are off for this post