Hyra bil…

Jan 16 2006 Published by under Vardagssnack

Var i Kungens kurva hela eftermiddagen igår… Köpte skor + tröja + vantar på Hööks… Och en anatomisk Hästens kudde, fick juh inte med mig den jag fick i julklapp när jag åkte upp, och nu har mamma lagt beslag på den för den var så skön, så jag fick köpa en ny =P Ska få pengar av mamma för den dock. 

På ikea köpte vi 2 mattor, lite galgar, täcke till Tuss, handdukar och 6 olika lampor =P en grön att ha i vardagsrumsfönstret, en grön att ha ovanför soffan, en frostad vit att ha i tv-bänken, en rislampa att ha i hörnet vid köket, en vit med skärm att ha i sovrummet och en vit med skärm att ha på hyllan vid köksborden… Så nu är här upplyst =) 

Och idag har vi hyrt bil. Ska köra till Barkaby för att handla på Cervera och ännu mer saker på ikea, en fotpall till fotöljen, sänglampor och en stor tavla bland annat. När vi ändå har bil ska vi köra runt lite, mest för att det är kul.. =) Handla mat på stora ica i Solna, kanske leta upp ett coop och kolla runt lite… Vi får se var vi hamnar… 

 Puss!

Comments are off for this post