Halvsjuk å halvseg…

Jan 15 2006 Published by under Vardagssnack

Mådde inte bra i fredags, så tillbringade 8,5 timmar på akuten på danderydssjukhus.. =P +3 timmar i går… Tror iaf de kom fram till att jag har nån infektion å lite sånt. Har fått medicin. Mår mycket bättre idag. Gjorde datortomografi i fredags, rätt häftigt att åka ut och in genom en stor knubbig rockring med laserljus… *ehh* =P

Var nästan lite av en experience att vara på akuten utan mamma. Eftersom hon jobbat på akuten har det inte varit så stort allvar i att åka dit, utan mest "nu ska vi hälsa på där mamma jobbar.."… Och hon har känt massa folk där, så har mest varit att traska förbi väntrummet och vänta tills hon letat upp rätt kollega som kunnat undersöka en… Pratade med mamma igår och hon fick erkänna att hon nog gett oss en rätt snedvriden bild av sjukvården… =P

Idag ska jag till Kungens kurva med Matts. Vi ska köpa lite lampor och grejer på ikea, och jag ska köpa nya skor på hööks.
Puss!

Comments are off for this post