Förkyldningstrött…

Jan 28 2006 Published by under Vardagssnack

Har sovit 3 timmar sen jag gick upp, hatar att vara förkyld och helt seg… =P Låter mer hes idag fast har inte riktigt lika ont i halsen.

Ska snart till ica och handla mat, det blir kyckling under mandeltäcke idag, mums! Ikväll ska jag ta det lugnt och titta på tv, är csi:miami och det är juh alltid trevligt =) Kollade på Crossing Jordan igår, bra avsnitt, jätteglad att Tv4 fortsatte med säsong 4 direkt efter slutet på tredje…

Har försökt koncentrera mig lite på den urskumma boken jag läser, den blir bara knepigare och knepigare och jag får i princip läsa om allt 2 gånger för att få koll på vad det är som händer… Men den är grymt bra =) Ska läsa kurslitteratur imorron iaf, så jag har lite koll på Platon innan föreläsningen om honom på måndag.

Det enda jag har planerat för imorron är annars att kolla på Prix d Amerique, vet inte riktigt när det sänds men borde vara på eftermiddan nån gång…

Nu ska jag klä på mig varmare kläder och gå till ica…
Puss

Comments are off for this post