Fixat jobb!

Jan 12 2006 Published by under Vardagssnack

Ringt och snackat med Solvalla nu, eller iaf med tjejen som leder ponnytravkurserna. Verkar jättetrevligt, hon skulla ta kontakt med hon som är ansvarig för verksamheten, sen ska vi träffas allihop och lägga upp en planering för kurserna. Ska bli skoj =) Ska försöka övertyga dem om att ridsportförbundets Ungdomsledarkurser 1, 2 och 3 är minst lika bra som travets bronskurs, orkar inte åka iväg och gå kurs ;) Löser sig nog, båda går ju ut på att vara ledare för barn/ungdomar och ULK-kurserna jag gick var inte superinriktade på ridning (har för mig att vi diskuterade brandsäkerhet och liknande..). Har däremot gått HULK och FULK kurser som var mer inriktade på att rida.. (joo, måste få skryta lite med att jag är välutbildad ;)…)

Så, jobb fixat. Ingen koll på om det är ideellt eller om man kan tänkas få lite lön för det, men det löser sig nog… 

Borde åka till Kungens Kurva snart, gå på Hööks och köpa nya stallkängor. Projekt för helgen kanske?
Puss!  

Comments are off for this post