Efter handledning…

Jan 10 2006 Published by under Vardagssnack

Hatar handledare som inte har nåt konstruktivt alls att komma med… =P Blä och usch! Har iaf snackat igenom med Carin och Helena vad vi ska ändra / fullständigt strunta i att ändra, så ska sitta ch pyssla med det idag å imorron.

Imorron ska jag dessutom vara hos tandläkaren, för den tiden har jag glömt avboka… =P Ska vara där kl. 07.45 imorron. Tar en halvtimme att komma dit… Suck och stön =P

Imorron ska jag dessutom vara jätteduktig och söka jobb, ett på Solvalla och ett på en webradiokanal… Inga heltidsjobb man kan försörja sig på, men väl värt ett försök… (Solvalla har dessutom hört av sig till mig, måste betyda att de behöver mig.. och jag gillar att känna mig behövd, så..)

Ska leka lite i Indesign nu, vill bara bli 100% klar med broschyrskrället och lämna in den… =P
Puss

Comments are off for this post