Det snöar…

Jan 18 2006 Published by under Vardagssnack

Det snöar. Det är inte bra. Ute består underlaget på många ställen av blankpolerad is. Snö ovanpå det gör att snön inte syns. Innebär att risken för att trilla och slå sig just har ökat… =P

Anyway… Städade skrivbordet och sängbordet igår. Inredde mina hyllor lite och städade upp i vardagsrummet. Har blivit jättesnyggt både där och i sovrummet =)

Kollade på Gray´s anatomy också, det var kul. Nästa vecka är det Desperate Housewifes och måndagen den 30e är det CSI, riktiga csi med Grissom! *wiiee* 

Pratade lite med syrran i telefon ozzå, hon var mest trött och gäspade hela tiden =P

Idag ska jag registrera mig på Idéhistorian. Ska till biblioteket å kolla efter lite kurslitteratur ozzå, blir nog bra =)

Maria har blivit ordförande för sportsektionen i kåren.. Och vill ha mig som vice… Gillar att känna mig behövd… Men sporten?? Hmm… Å andra sidan går det nästan bara datanördar på skolan, så är inte nån superaktiv sektion… Maria trodde det skulle bli ett skoj projekt… Och vi jobbar grymt bra ihop. Dessutom hade det varit snyggt i mitt CV, har noll arbetslivserfarenhet så får försöka dryga ut det på andra sätt ;) Joo, jag vill nog… Ska jag tacka ja? Hmm… Behöver nog ett litet skoj projekt…

Ska iaf fortsätta vara med i Disk, även om det är en kårsektion för data- och systemvetare… Trivs så bra med folket där… Och ska fortsätta vara med och göra kårtidningen =)

Borde göra nåt vettigt nu.. Eller iaf skicka iväg lite mail… =P
Puss!   

Comments are off for this post