Back in Business!

Jan 09 2006 Published by under Vardagssnack

Förlåt, jag är en hemsk människa som inte skrivit nåt på över en vecka, fy mig! ;) Men nu är jag uppe i 08e-land igen, tillbaka till rutiner och back in business!

 Kort sammanfattning av vad jag haft för mig den senaste veckan:
Måndag 2/1 Var i stallet på dagen, åkte sen till Höör och träffade älsklingsMatts som äntligen kommit hem från sin skidresa =) Kollade på csi:ny, käkade skumtomtar och sov tillsammans, jättemysigt!
Tisdag 3/1 Vaknade i Höör, åkte hem vid lunchtid och stack till stallet, körde Djingis och var riktigt effektiv =)
Onsdag 4/1 Var i stallet (as usual..). Träffade Elin, längesen vi sågs juh, var jätteskoj att träffa henne (och inspektera hennes tuffa, chockrosa hår ;)…). Vi snurrade runt på Hööks, körde Djingis och pysslade med honom, sen tog vi bussen hem.
Torsdag 5/1 Åkte upp i stan vid halv 10, gick på ansiktsbehandling med ryggmassage tillsammans med syrran, helt underbart skönt =) Sen träffade vi resten av familjen och käkade lunch, därefter gick syrran å jag och klippte oss. Och sen köpte vi några dvd-filmer och åkte hem… Och kollade på Pippi Långstrump på de 7 haven ;) Ja, jag är barnslig, men jag står för det ;) Därefter kom Matts och så småningom också Mipp å Tob hem till oss, käkade middag tillsammans och sen dök Lisa upp =) Matts fick julklappar av dem å sen spelade vi spel, jätteskoj!
Fredag 6/1 Matts sov hos mig, så vaknade med min älsklingsTuss =) efter frukost stack syrran och jag till stallet. Pysslade med Djingis och samlade ihop alla hans prylar, sen kom Anne och vi lastade ponnyn och körde iväg till stallet i Trelleborg där han ska bo de kommande 2 månaderna. Träffade Nilla å Klant, trevligt =) Och fick träffa ponnyn Looke som syrran hyr. Han å Djingis verkade komkma bra överens =) Tog bussen hem sen, och käkade thaimat på kvällen…
Lördag 7/1 Ledig, slö dag! Skrev lite på min b-uppsats men satt mest och slöade ;) På kvällen gick hela familjen på restaurang, käkade renfilé, gott =)
Söndag 8/1 Brottades med min resväska, fick inte plats med allt utan fick lämna min nya huvudkudde, ett pussel och lite kläder i Malmö =( Käkade lunch med familjen + mormor och tog tåget upp till Sthlm strax efter kl. 15.  

Och nu är det måndag (snart tisdag). Här är massor med snö, och kallt, hu! Idag har jag skrivit ut vårt projektarbete och vikt ihop det till en proffsig broschyr. Åkte till universitetet vid kl. halv 12, träffade Carin och lämnade in hela projektet + min b-uppsats. Och lämnade tillbaka böcker på biblioteket. Sen har jag mest slöat.. Har storhandlat mat iofs, och kollat på csi:ny =) 

Imorron ska jag till universitetet vid halv 11. Ska träffa Carin och Helena och diskutera igenom vårt projekt, vid halv 12 ska vi träffa våra tråkiga handledare och övertyga dem om att vårt projekt är fantastiskt.. ;)

Har förresten kommit in på idéhistoria, så ska läsa det, tillsvidare iaf… Ska söka jobb ozzå… Får väl se hur det blir med det… =P Har hittat så himla många kurser jag vill gå på folkuniversitetet/medborgarskolan ozzå.. Fast de kostar pengar, tyvärr… =P

Läskigt konstaterande: Eftersom vi tappar hudceller och hår varje dag måste ju våra dammråttor ha samma dna som oss? Tänk om de tar över världen… Creepy… 

Nu ska jag gå och lägga mig.
Puss!

Comments are off for this post