Underbar helg!

Dec 04 2005 Published by under Födelsedag

Har verkligen varit det! Igår:
Fick presenter av Matts å hans föräldrar(via matts), fick:
*Söt, väldigt mjuk gosedjursgris 
*Vännerspelet: den med alla frågorna (grymt skoj!)
*Fina blommor och pengar av matts föräldrar 

Mamma å pappa kom hit kvart i 1 igår, vi följde dem till hotellet, lämnade väskor å gick ut å käkade lunch. Sen tillbaka till hotellet, massa klydd med hotellrum =P Åkte hit, visade lägenheten för mamma å pappa…. Fick fler presenter:
* Supersöt Zebra-gosedjur å kort på Djingis av syrran. (hon har sagt att detta var "en del" av min present, ska få resten till jul… Hmm.. en zebra å kort på Djingis… Ska hon måla om honom?? Så jag får en zebraponny till jul?? =P..)
* Ordjakten (tror jag det hette, spel med bokstavstärningar)
* Nattlinne med jättesöt nalle puh =)
* Epileptiskt blinkande fiberoptisk snögubbe (fullständigt hysterisk, men söt… Känns som det är okej att mamma får en hysterisk flamingo i julklapp nu… ;)…)
* Pengar till min nya mobil jag ska beställa från katshing imorron.
 * Julpyntad en-växt.
Fick pengar från pappas bror ozzå.

Sen åkte mamma å pappa in i stan å bytte hotell. Vi åkte upp å mötte dem vid restaurangen vi skulle äta på. Åt massa god mat =) Sen gick vi från Kungsholmen till Östermalm, lämnade mamma å pappa nästan vid hotellet å tog tunnelbanan hem. Kollade på inspelat csi:miami och sov sen.

Idag: Gick upp vid kvart i 9, käkade frukost och pratade med mamma. Åkte in till Östermalm, träffade dem på hotellet å var där en stund, sen gick vi ut på stan, var jättetråkigt väder… Gick i Sturegallerian, har inte varit där sen de renoverade, men där var mysigt, underbart julpyntat =)

Sen snurrade vi vidare, gick till NK en sväng, hittade ett coctailset med drinkblandare, bricka, isskål och istång i sterlingsilver, till fyndpriset 132.000kr… Ärligt, får jag med nån som putsar silvret om jag betalar så mycket??

Träffade Matts utanför NK, gick tillbaka till Sturegallerian och käkade jättegod ceasarsallad med alldeles för mycket parmesanost. Sen följde vi mamma å pappa till hotellet (via lite affärer, mamma handlade julgranspynt…), och sa hejdå. Och sen åkte vi hem och nu är jag jättetrött… =P

Bad iaf mamma och pappa väldigt snällt och fick dem att ta med det gigantiska paketet med mammas flamingo till malmö så jag slipper släpa på det när jag ska ner… Men har sagt att det är julklapp till Lisa ;) Så hoppas att de inte misstänker något…

Ska skriva lite på min uppsats nu, ska kunna lämna in den om 18,5 timmar… =P
Puss 

Comments are off for this post