Stelfrusen

Dec 12 2005 Published by under Vardagssnack

Note for self: Svinkallt ute. Använd ALLTID vantar och mössa!!!

Då har vi klargjort det, behövs nog påminnas om det… =P Sitter och huttrar i min fleecemorronrock nu, funderar på… Varm Oboy?? Mums =) 

Åkte in till stan vid 10, har lyckats köpa hela Tobbes julklapp och halva Mickes. Vet var jag ska få tag på andra halvan och vet ungefär vad jag ska köpa till Lisa och var jag ska leta efter det. Alltså: Full koll! Det blir julklappar i år ozzå =)

Köpte dessutom jättesöt haklapp + strumpor till Labolina (som förresten helst vill bli tilltalad Sara, men heter man Labolina i andranamn så…). Ska ringa/smsa/försöka få kontakt med syrran och höra vad vi borde ge pappa. Jag tänker Marsipangris och nån bra bok… Det är bra saker, dessutom finns de i Malmö så jag slipper släpa dem genom halva Sverige… =P (det finns väl marsipangrisar i Malmö?? Det är inte enbart nåt huvudstadsfenomen??)

Vid halv 12 åkte jag ut till universitetet, fick sms från Jessica, hennes föreläsning slutade vid 12 och hon ville ses. Så vi åkte in till stan, gick en sväng, käkade lunch på mcdonalds och kollade i lite klädaffärer. Och nu har jag precis kommit hem och ska försöka få upp värmen =)   

Ska göra lite varm oboy nu =)
Puss

Comments are off for this post