Skum låt, skum mamma, skumt i största allmänhet…

Dec 01 2005 Published by under Vardagssnack

Har slöat idag =) Gick upp vid nio, åt frukost och korrläste uppsats, skickade in den till handledaren vid 10. Fick svar att jag måste beskriva metoden bättre, blä… =P
Åkte iaf in till universitetet, hämtade ut min graf-tenta. 96p av 112, vg i betyg mycket glad =) Fast snål lärare, jag skrev en analys på 4 fulla A4-sidor och han bevärdigade mig med en kommentar på 2 rader… Såå uttömmande… =P

Träffade Carin på vägen hem, trevligt =) Ska hjälpa henne med en matris i textanalys inför hennes omtenta. Ozzå ska vi träffas nån dag i nästa vecka och projektarbeta.

Sen har jag bara varit hemma.. Kollat på Askungen, så söt juh =)

Pratat med mamma i telefon. Ska boka biljetter till Mamma Mia imorron, wiiiee =) (Mipp: ska boka 10 biljetter och försöka smuggla med dig, om du vill.. bra plats i september nån helg?) Och får en Nokia 6101 i födelsedagspresent, wiiee*2 =) En vit en, som matchar ipoddis..

Uppdrag från mamma: vilken låt är det som spelas många gånger på RixFm, kille som sjunger och musiken låter lite irländsk, med drag av Amazing Grace med liten touch av sommarsång??? Ehh… mamma ska uppenbarligen inte lyssna på radio… =P Efter lite detektivarbete på nätet tror jag att det är Westlife som sjunger You Raise Me Up, de är manliga (med lite sådär mesiga röster så det nog kan uppfattas som en enda röst), och de kommer väl från irland? Eller iaf england=nästan nordirland=räknas som irland?? Dessutom ligger den på RixFms lista över mest spelade (tydlig hint…)

Kollade på julkalendern i år, inte gjort det på många år, men den verkar söt i år. Helt chockad över att det redan är december… =P

Imorron ska jag, förutom att boka MammaMiabiljetter, skriva metodskit till uppsatsen, prata med mamma i telefon (och upplysa henne om att det nog är Westlife hon gillar..), städa lite (så jag ger intrycket av att vara en ordentlig och renlig dotter när mamma å pappa kommer hit på lördag)… Ozzå ska jag nog slöa lite… =) Är Crossing Jordan och Idolfinal ozzå, skoj =)

Puss & gonnatt! 

Comments are off for this post