Reunion…

Dec 31 2005 Published by under Vardagssnack

Har varit full rulle idag, var i stallet i förmiddags, pallade inte skotta fram vagnen så tömkörde Djingis i snödrivorna istället =)

Vid kl. 17 träffade jag tjejgänget från gymnasiet på café Sorl. Kändes som att flyttas 2 år tillbaka i tiden, wierd… Jätteskoj att träffa alla och höra vad de haft för sig i Columbia(Frida) / Nya Zeeland(Malin) / Manchester(Maja) / Motala(Anette) / Köpenhamn(Josefin)… Vad Jannike har för sig i Stockholm har jag hyfsad koll på för det mesta…

Upptäckte att Sorl stängde redan kl. 18… Så gick till Coffeehouse på Storgatan istället, käkade bakad potatis.. Gick vidare hem till Frida och spelade När & Fjärran, riktigt skoj. Malin och jag vann riktig utklassningsseger =)

Gick mot bussen vid 20 över 22… missade den precis =P Inte helt i fas med den kollektiva trafiken (dvs. allt är som det brukar vara…) Så gick ner mot Värnhem, passerade Mipps bil och vinkade åt den.. Mipp sov dock, så kommunikationen på det övre planet misslyckades ;) Så fick gå till Värnhem utan taxi Mipp…  Bussen kom iaf å jag fick åka hem =)

Å nu chattar jag med Mipp (som vaknat till liv igen), ska snart sova, ska bli skönt…
Puss!

Comments are off for this post