Redan mörkt??

Dec 10 2005 Published by under Vardagssnack

Är natt ute, suck. Kan inte annat än hålla med Virtanen… Måste vara nåt fel på oss… =P (vad? jo, jag följer hans blogg slaviskt. bättre än så är jag inte…)http://www.aftonbladet.se/blogg/virtanen/071205135509_vi_r_det_som_blev_ver.html

Har iaf InDesignat idag, typ 4 timmar ineffektiv tid, har hunnit med andra saker under tiden… Blev nog bra, har mailat 2 förslag till Carin och Helena, så får vi enas om ett och sedan få kunden att älska detta förslag (hyfsat enkelt tror jag), och sen förklara för våra handledare varför vi inte ändrar saker de klagar på (betydligt svårare tror jag)…

Ska iväg till Ica om en stund och handla lite grejer till middan. Blir Rissoppgryta med kyckling och basilika idag och ostfyllda laxrullar med dillpasta imorron. Matlagning på hög nivå i helgen *lollo = head chef, eller iaf duktig på att läsa recept* =)

Ska läsa igenom nån uppsats inför opponentgrejen på tisdag ozzå, en uppsats om bostadsannonser (tror jag iaf, förstår inte ens hälften av alla termer människan har använt i rubriken…) och en uppsats som jämför 2 tidningars framsidor. Sen läsa igenom den jag ska opponera på flera gånger och hitta saker att klaga på *hehe*

Nä, ska kolla lite på Tradera nu…
Puss

Comments are off for this post