Nästan natt…

Dec 13 2005 Published by under Vardagssnack

Funderar på å sova snart, börjar (till skillnad från igårkväll) att bli trött…

Har kollat på Grey´s Anatomy och Joey, skojjit =) Imorron är det Las Vegas. Ozzå ska Matts å jag kolla på det allra sista Vänneravsnittet. Har tagit oss ett år att titta igenom alla 10 säsongerna, å imorron är det slut.. Känns lite konstigt, vill inte att det ska vara slut. Å andra sidan är det bara att börja om från år 1 i januari =) Och får nog hålla med om att 10 säsonger på ett år är lite hälsosammare än 10 säsonger på 2,5 månad, vilket mamma och jag lyckades med i somras… Det var bra, men lite för intensivt… =P

Ska på sista redaktionsmötet som vice chefredaktör imorron. Kommer sakna det massor. Vet inte ens om jag kommer fortsätta plugga på SU = vet inte om jag kan fortsätta vara med i kåren = måste eventuellt överge dem helt… Uschi… Ajja, Maria snackade om att bjuda på glass imorron iaf. Hon är bäst. Kommer sakna henne. Ska kräva att vi träffas ibland och fikar.

Anyway… Ska flumma runt lite till, sen sova.
Puss

Comments are off for this post