Mail =)

Dec 06 2005 Published by under Vardagssnack

Har fått mail =) Alltid lika skoj…

Lagat och ätit uncle bensås med ris och kyckling, jättegott =) Annars har det mest varit segt idag, uschi… Ska iaf leka i indesign imorron å rätta till lite som handledarna klagat på. Borde börja läsa uppsatsen jag ska opponera på ozzå. Blir så mycket papper om jag ska skriva ut alla uppsatserna bara, usch vad jag gnäller =P

Imorron ska jag alltså först pilla med broschyren, sen åka in till Kista, sätta in pengar och försöka köpa en ny, otrasig ryggsäck och kolla efter julklappar. Därefter redaktionsmöte en halvtimme före vanlig tid. Sen antagligen vara med på kårens valmöte ozzå. Och sen hem… Var väl allt..

Ska kolla på Gray´s anatomy om en stund, kanske ringa mamma efter det, hon var å handlade när jag ringde för en stund sen.
Puss

Comments are off for this post