Lucia!

Dec 13 2005 Published by under Vardagssnack

Glad Lucia =) För lite mysig Luciastämning, kolla http://bloggenomlotta.blogspot.com/ och läs om en mörklagd Luciamorron.. =)

Har varit i skolan idag (händer inte så ofta så värt att notera..). Opponerade på en uppsats, gick nog ganska bra, trot att jag fick med det övergripande som var bra/dåligt. Var 4 uppsatser som lades fram för opponering, en blev totalsågad… =P Så lite nervös för hur min kommer bemötas. Å andra sidan, inte för att på något sätt skryta, men jag har en känsla av att min uppsats är betydligt bättre än den totalsågade.. Jag hoppas det iaf… Jooo… =P

Ska tina lite kyckling nu, tror iaf det är det vi ska ha till middag idag. Borde köpa tvättpolletter ozzå, men hoppas att Matts ska komma hem och fixa det.. *lat* =P 
Puss

Comments are off for this post