Köpenhamn!

Dec 23 2005 Published by under Vardagssnack

Var i Köpenhamn igår med Lisa, Micke å Tobbe, jätteskoj =) Tog bussen med Mipp å Tob vid halv 10, lyckades köpa en duo tur/retur biljett med mipps rabattkort, efter lite klydd.. ;) Åkte till värnhem, bytte buss och åkte till centralen. Började leta efter Lisa.. Visade sig att Lisa kom med trasigt och försenat pågatåg från eslöv..

Samlade ihop oss när Lisas tåg väl kom, och gick för att växla pengar.. Sen letade vi upp lussekatter och ett tåg. När vi satt oss på tåget kom vi på att vi inte visste var vi var på väg =P Men lyckades komma fram till att vi skulle hoppa av på Örestad.. Så åkte dit och kollade in Fields, har aldrig varit där innan.. Det var stooort å med massa roliga affärer.. Sprang runt där ett tag och åkte sedan jättehäftig förarlös Metro till Kungens Nytorg…

Gick Ströget ner till Rådhusplatsen, massa folk överallt, hittade goda mackor att käka =) Sen tappade vi bort ingången till Tivoli, så gick runt en massa… Men hittade till slut ingång och fick 15kr rabatt för Mipp varit duktig och skrivit ut rabattkuponger.. =)

Så snurrade vi runt inne på Tivoli, mysigt med alla ljus och julpynt och tomtar =) Drack glögg och kollade på allt som såldes. Sen gick vi på vaxmuseet som ligger precis vid Tivoli, inte varit där innan. Var skoj, kul att titta på massa kända människor… =) Fast de verkade väldigt korta…. =P Fanns en skräckdel ozzå med massa skelett och blod och avrättningar, mysigt… =P

Gick till Jensens efteråt och käkade middag, och sen tog vi tåget och åkte hem till Malmö igen.. Följde Tobbe hem och tog sen bussen/gick hem…

Och sen har jag inte gjort så mycket… Pillat lite i indesign, chattat med Tobbe och sovit… Ska snart till stallet, måste in på ozzå och fixa julklapp till Mipp… ;)

Ikväll ska vi käka thaimat, slå in julklappar snyggt och rimma. Iaf jag ska göra det.. Har mycket bra rim om både Flamingon och marsipangrisen *värsta zooet* =P Och till syrrans julklappar.. Sen blir det värre… Men löser sig nog, ska vara kreativ idag =)
Puss!

Comments are off for this post