Julklappstime!

Dec 12 2005 Published by under Vardagssnack

Ska en sväng till stan alldeles strax och se om jag hittar nåt vettigt att ge folk i julklapp. Kan bli spännande, ska försöka att inte följa folks önskelistor fullt ut, roligare med viss improvisation, hehe =)

När jag kommer hem ska jag läsa b-uppsatser inför opponentgrejen imorron samt leka lite i indesign. Sen veckohandla och kolla på csi:ny.

Imorron är det opponentgrej mellan kl. 13-16, ska vara på skolan då. På onsdag är det redaktionsmöte kl. 15 och på torsdag ny opponentgrej 9-12, därefter kursutvärdering till kl. 13, och sen ska jag hem och packa, tåget till Malmö går 17.35. Ska se om jag orkar in på centralen och hämta biljetterna redan idag.

Ska byta om nu, kan inte gå i stan i morronrock… Eller kan och kan… Jag SKA inte =P
Puss!   

Comments are off for this post