it’s the thrill of the fight

Dec 01 2005 Published by under Vardagssnack

Måste vara det, varför väntar jag annars till sista skälvande sekunden med allting? =P Nästan klar med uppsatsen, ska gå upp vid 9 imorron å korrläsa, sen maila den till handledaren. It’s the eye of the tiger, it’s the thrill of the fight…

Nu ska jag sova. Det ska jag för övrigt göra imorron eftermiddag ozzå… ;) Eller ligga i min mysiga säng å läsa en bra bok. Ta det väldigt lugnt iaf. Nörjar bli förkyld, antagligen bara för jag haft mycket att göra, uschi…

Blev inget redaktionsmöte idag, stannade hemma med uppsatsen.

Är minus 6 grader ute, jag ska inte gå ut på lääänge… =P Har inte varit ute på hela dan idag, antagligen därför jag är så seg i huvudet…

Farfar fyllde år idag (läs: igår), var jätteduktig och ringde å grattade honom. Visade sig att mamma å pappa var där hemma när jag ringde, kändes lite bra att de fick höra att jag kom ihåg att ringa utan att de behövde påminna mig. 

1a december nu. Har öppnat min miniadventskalender från Min Häst, ska ta chokladkalendern imorron (läs: lite senare idag), mums! Och kanske kolla på julkalendern på tv? Hmm, får se..

Ajja, dags att sova (har det varit länge…).
Puss 

Comments are off for this post