Inte så sågad…

Dec 15 2005 Published by under Vardagssnack

Uppsatsoppositionen gick bra =) Har vissa småsaker som behövs rättas till, men är hyfsat övertygad om att uppsatsen är godkänd, vilket känns jättebra =) Fick höra att jag valt ett intressant, lite udda ämne och att min handledare var imponerad över att jag faktiskt lyckats få ihop en uppsats, han var lite skeptisk över ämnet först erkände han.

Men det gick att skriva b-uppsats i syftet att undersöka hur Min Häst framställer hästsäkerhet. Ha, in your face Rune, min svensklärare på högstadiet som klagade på att allt jag skrev hade med hästar att göra, det går visst bra att skriva om hästar ;) (kanske borde skicka uppsatsen till honom…)

Anyway, ska packa alldeles för många saker i en alldeles för liten väska nu. Förstår inte, men det blir alltid så när jag ska ut och resa… =P Ajja, tåget går 17.35. Tror jag. Har inte hämtat ut biljetten än men ska ta itu med det på centralen.
Puss!

Comments are off for this post