I väntan på Mipp…

Dec 28 2005 Published by under Vardagssnack

Sitter å väntar på underbara Mipp som ska vara jättesnäll och köra mig hem till Tobbe. Vi ska byta julklappar och käka pizza, ska bli jättetrevligt =)

Har varit i stallet både i går och idag, lyckades köra Djingis en sväng idag trots snön. Får avvakta och se hur vädret blir nu de kommande dagarna, så länge det är minusgrader är det inga problem för honom att pulsa i snön, det är slasket och plusgraderna som gör det halt och otäckt…

Inte hittat på så mycket annat, massa snö ute och jag håller mig helst inne.. ;) Skulle iofs vilja vara i Sthlm ikväll, gå på Solvalla och kolla på StigH:s sista lopp… Men man kan inte få allt.. Har bokat tågbiljett upp till Sthlm, så lämnar Malmö den 8e.

NU ska jag samla ihop mig så jag är färdig när Taxi Mipp anländer… =)
Puss

Comments are off for this post