I Malmö!

Dec 16 2005 Published by under Vardagssnack

Tågåkandet gick bra igår och jag kom hem nästan i tid, tåget var nån miniminut försenat bara… Träffade familjen och åkte hem och käkade lite goda mackor.

Och idag gick jag upp vid 7 och var i stallet vid halv 9 tillsammans med mamma. Mockade til Djingis och gick sen ut och hälsade på honom. Snutten! Som jag har saknat honom…

Sen gick vi till ekohallen och därefter åkte vi hem. Och nu ska jag snart äta lunch. Sen ska jag ut till stallet igen, då har Djingis kommit hem från hagen och jag ska ut och köra tror jag, mysigt =)

Ikväll ska vi klä julgranen och ha det trevligt. Och kolla på Crossing Jordan =) Imorron kommer Micke, LIsa, Tobbe och kanske Matts hit på försenad födelsedagsmiddag.  Ska bli jätteskoj att träffa dem igen, längesen sist juh… Tror jag ska laga kött under mandeltäcke, brukar vara kyckling under täcket men modifierar det lite, tror det kan bli gott =) *tjänstgör som head-chef igen* ;)

Har fått tandläkartid till i januari. Usch, har jag väl inte bett om heller? Ska ringa och avboka den, mina tänder är jättefina och jag har redan stora tandkrämsutgifter eftersom jag borstar tänderna typ 5 gånger om dan, så tänker inte betala ännu mer pengar för att gå till tandläkaren… =P  

Nu ska jag se om det går att installera lilla indesign på datorn här. Gör det inte det har jag stora problem med mitt projektarbete på distans… =P 
Puss! 

Comments are off for this post