Fullt upp..

Dec 19 2005 Published by under Vardagssnack

Har varit full rulle hela dagen.. Gick i stan med mamma i förmiddags, handlade lite varma gosiga kläder och andra fina saker, trevligt =) Kom ut från Caroli och upptäckte att där var massa avspärrat och en hög med poliser och brandmän.. Hade brunnit i huset, nån som sängrökte… Mamma: Rök inte i sängen, askan som faller ner på golvet kan vara din egen…"… =P

Kom iaf från Caroli och hem, bytte om och sen iväg till stallet, regnade på mig å ponnyn när vi var ute och körde, uschi… Så körde, spolade av lerig ponny, mockade och smorde allt läder som varit med oss ute i regnet…

Nu har vi käkat fondue och kollat på csi:ny =) Och nu sitter jag här och lyssnar på polisradion… Just nu verkar det som de jagar en snubbe med spruckna läppar och brevkniv… Har inte hört allt, men ska han verkligen jagas för att han glömt använda lypsyl?? =P

Imorron ska jag ha msn-konferens om ändringar i projektarbetet på förmiddan, sen till stallet och sen slöa. Borde försöka ge mig in i folkhavet på coop och köpa julklappar… Ska leta marsipangris och Madonna-cd till pappa och delar av mippes julklapp borde ozzå ligga därute nånstans på coop och vänta på mig… ;)
Puss!

Comments are off for this post