Fullt upp hela dan

Dec 05 2005 Published by under Vardagssnack

Gick upp tidigt imorse, käkade frukost och läste tidningen. Sen skrev jag klart metodavsnittet på min uppsats, lyckades expandera det från 1/3 sida till 1 3/4 sida… =P Blev klar i tid och skickade in det till skolans server.

Sen iväg till skolan, missade bussen.. =P Lämnade in pappersversionen av uppsatsen i lärarens fack och åkte hem igen. Käkade lite lunch å gick sen hem till Carin, hjälpte henne att skicka in hennes uppsats till servern. Därefter gick vi hem till mig och sen hjälpte jag henne att plugga till omtentan i text hon ska ha på fredag. Tog 4 timmar, men sen hade vi nog gått igenom det mesta…

Och sen stack Matts å jag till ica, handlade mat, åkte hem, lagade mat och åt… Och nu har jag duschat och kollat på både csi:ny och crossing jordan. Ska alldeles strax sova.
Imorron ska jag:
* Maila Lisa, Micke, Tobbe, Elin, Jessica och mamma
* Försöka få tag på Jannike
* Beställa mobil från katshing =)
* Strukturera upp julklappsplanen
* Revidera min önskelista
* Betala räkningar
* Småpyssla med småändringar i projektarbetet
* Föra över pengar till mitt sparkonto
* Öppna lucka nr 6 i mina julkalendrar

Alltså: Ska vara hemma imorron och ägna mig å nyttiga saker ;)
Men innan det blir imorron måste jag sova, så ska nog göra det nu… =P

Just det, Carin kommer hit halv 10 imorron och ska låna min scanner. Då måste jag vara vaken… På tal om asbsolut ingenting: jag har ont i halsen… =P

Nattis!
Puss

Comments are off for this post