Det fascinerande i att allt hänger ihop…

Dec 11 2005 Published by under Vardagssnack

Har kollat på CSI:Miami, bra avsnitt.. Men hur skjuter man sig själv utan att det hörs nåt?? *confused* Och "Yelina hugs Horatio, saying that he could have told her but that she understands that he did it for them. Yelina goes to her husband and hugs him. Horatio watches the woman he’s secretly loved depart with the son he never had and the brother he thought was dead."
Snacka om familjedrama… =P

Fascinerande  egentligen hur allt hänger ihop, på ett eller annat sätt… Jag följer ett par serier, och på nåt mycket märkligt sätt finns det skumma connections…

Friends - har haft massa gästskådisar…

Crossing Jordan - Alla ordinarie skådespelar har varit med i Las Vegas.

Las Vegas – Alla ordinarie skådespelar har varit med i Crossing Jordan.

Grey´s Anatomy - Ellen Pompeo som spelar Meredith Grey har varit med i Friends (s10e11). Dr. Richard Webber (James Pickens) har varit med i både Crossing Jordan och CSI:Miami.

CSI - Marc Vann som spelar Conrad Eckli har varit med i Crossing Jordan (s3e6). Mia Dickerson som spelas av Aisha Tyler har varit med i Friends, som Charlie (s9).

CSI:Miami - Emily Procter som spelar Calleigh Duquesne har varit med i Friends (s2e2). Sofia Milos som spelar Yelina Salas har spelat Aurora i Friends (s1e5).

CSI:NY - Eddie Cahill som spelar Don Flack har spelat Tag Jones i Friends (s7). 

Desperate Housewifes - Marcia Cross som spelar Bree har varit med i CSI (s2e11), och Steven Culp, som spelade Brees man Rex har både varit med i CSI (s4e20), och i Crossing Jordan (s1e14). Mark Moses som spelar Paul Young har både varit med i CSI (s1e10) och i Las Vegas (s1e14). Doug Savant som spelar Tom Scavo har varit med i CSI (s5e5). 

Sen ska vi inte gå in på hur många som spelat i Law&Order och NYPD Blue, tror typ alla skådisar i USA gästspelat där nångång… =P

Chattar med Micke å Tobbe nu, trevligt =)
Puss

Comments are off for this post