Borde sova, men…

Dec 13 2005 Published by under Vardagssnack

Tillfälligt infall av pigghet =) Fel tid på dygnet, men ändå…

Har inte gjort så mycker mer idag… Städade bland mp3-låtar jag inte lyssnar på, frigjorde ungefär 10gb på hårddisken, hoppsan… =P

Har kollat på csi:ny och pratat med mamma i telefonen… Alltid trevligt =)

Imorron ska jag läsa igenom uppsatsen jag ska opponera på och se vad det är jag ska klaga på.. =P Sen in till skolan vid kl. 13, vara opponent till kl. 16, sen hem och börja läsa igenom uppsatserna som ska opponeras på på torsdag. Måste läsa igenom min egen ozzå, så jag kan försvara mig om jag blir totalsågad… =P Rätt ironiskt egentligen, vi är en grupp på 10personer, 9 tjejer och 1 kille. Gissa vem som ska opponera på min uppsats om hästsäkerhet? Jo, den stackars killen… *hehe*

Borde maila Helena och Carin ozzå och höra hur vi ska göra med kritikbemötandet från handledarna. Usch, är så trött på de kassa handledarna, ska bli underbart när det är 10 januari och vi kan lämna in vad vi gjort… =P

Nä, nu ska jag försöka sova… Måste ju orka gå upp nån gång imorron, så…
Puss!

Comments are off for this post