Världens effektivaste årsmöte!

Nov 23 2005 Published by under Vardagssnack

Jupp, det hade vi nog på tidningen idag, tog 2 minuter att klara av det =) Valde ny styrelse och godkände stadgar i en extrem hastighet… Hade ett redaktionsmöte precis före som tog 1 timme, så vi hade väl pratat igenom det mesta.. Har suttit och skrivit rent protokoll nu. Efter våra möten gick vi till café-sektionens årsmöte (får uppenbarligen inte nog av möten), tog 7minuter, sen hade vi beslutat om att lägga ner café-sektionen (effektivt å bra beslut..) ;) Sen satt Maria och jag och layoutade vårt veckoblad och sen åkte jag hem. 

Har fått mail från en av våra broschyrprojektshandledare, hon håller på och tittar igenom vår layout.. Men hon kan inte tänka sig att maila sina åsikter om den, utan måste ha våra telefonnummer så hon kan ringa å störa oss med sina åsikter i nästa vecka.. =P 

Nu ska jag sova. Imorron ska jag vara hemma och skriva uppsats (läs: komma med alla tänkbara undanflykter för att slippa skriva uppsats)…  

Gonnatt!

Comments are off for this post