Överlevde!

Nov 08 2005 Published by under Vardagssnack

Överlevde tentan! Tror det gick helt okej faktiskt, den teoretiska biten på 72poäng gick hyfsat smärtfritt på runt 1 timme, sen några frågor om bildanalys (Gripsrud och hans %¤#&#&-tecken, remember?), gick sådär… Å sen 1,5 timmes analys av en reklambild (nån Skandia-reklam med 2 skor)… Började ganska strukturerat, men på slutet spårade det ur.. Det stod inget om fria, privata associationer, men… Jag avslutade analysen med att dilla nåt om att "det talas om ett par skor, att skorna är makar och hör ihop, och man kan ju tolka in Skandia och kunderna i den bilden, att de bildar ett par som inte klarar sig utan varandra…"… Ehh… Tämligen flummigt, vet inte riktigt var det kom ifrån, tror att mina associationsbanor slår knut på varandra ibland…

Men nu är det över =) Imorron har jag uppsatshandledning, borde ha läst ett par böcker jag ska använda mig av men, nää… Känner inte för det riktigt.. Ska inte på redaktionsmöte imorron, det blev flyttat å krockar med handledningen tyvärr…

Pos-it-status:
-1 om böcker som skulle hämtas på biblioteket, de är hämtade.

Over and out

Comments are off for this post