Överentusiastisk handledare…

Nov 09 2005 Published by under Vardagssnack

Har varit på uppsatshandledning idag. Var väl helt okej, handledaren hyser nån slags förhoppning om att jag ska kunna skriva en b-uppsats, vill inte göra honom besviken… =P
Fast har 2 saker emot honom:
A) Oavsett vad man har för frågor och funderingar om lämplig litteratur ger han svaret "läs i min avhandling". Sen spelar det liksom ingen roll om man skriver om serier eller ungdomsböcker och att hans avhandling handlar om målgrupper för reklam, alla svar finns uppenbarligen i hans avhandling… Är han stolt över den, måntro?
B) Han verkar få orgasm av uppsatser!  Allvarligt talat, när han uttrycker sig i termer som "det är skönt att skriva uppsats" och får ett trånande röstläge när han pratar om att få läsa våra färdiga uppsatser, vad ska man tro??? Jag gillar att skriva, visst, men inte på det sättet… =P
Ajja, får väl se om det blir nån uppsats… =)

Nu ska jag göra några planlösningar genomskinliga i photoshop så vi kan leka med dem imorron när vi layoutar.. Ska försöka tämja mitt illegalt nerladdade indesign å göra en riktigt snygg broschy.. =) 

Puss

Comments are off for this post