Snart dags att sova..

Nov 11 2005 Published by under Vardagssnack

Har slappat idag =) Laddat hem kul spel, The Movies, efter tips från Mipp… Man kanske ska starta ett filmbolag?? Fast regissören jag anställde var visst alkolist, inte helt bra… =P

Pratade med mamma i 2 timmar å 20minuter idag, vet inte riktigt om vad men det var trevligt =) Ozzå har jag chattat med mipp.. *känner mig riktigt social*

Har precis kollat på Crossing Jordan (gillar engelska titeln bättre än svenska..), fast Jordan var inte med i avsnittet, så antar att jag bara kollat på Crossing… =P Bra serie iaf.. Ozzå har jag kollat på idol… Blir knäpp på Jens, snälla, ta bort honom! Förstår inte riktigt vad folk ser i Sebastian heller, tycker mest han är otäckt fjollfånig… =P

Ska kolla runt lite på nätet å sen ev. kolla in mitt filmimperium, sen är det sova som gäller.. Vaknade halv 8 idag och var riktigt utsövd, underbart =)
Puss å sov gott!

Comments are off for this post