Snö, massor av snö..

Nov 28 2005 Published by under Vädret

Snöar massor här, har gjort det hela förmiddan. Uschi… =P Ska följa syrran till tåget om nån timme. Annars har det inte hunnit hända så mycket idag, vi har käkat frukost och slappat… =) Å syrran håller på att äta upp all mat som finns hemma, annars är det lugnt ;)

Denna veckan blir det extrem uppsatsskrivning mer eller mindre dygnet runt, tisdag och onsdag. Endast med miniavbrott för mat, sömn och redaktionsmöte på onsdag…
På torsdag kl. 12 ska uppsatsen vara mailad till min handledare. Strategin är att sitta så länge som det behövs på onsdag, skit samma om det hinner bli torsdagmorron innan jag är klar, sen sova, gå upp strax innan 11 på torsdag, kolla igenom uppsatsen en sista gång, skicka in den och sen gå och lägga mig igen =) För är ledig resten av veckan.. På lördag kommer mamma å pappa hit, för då fyller jag år =) *wiiee* De åker på söndag.. Och sen är veckan slut… går så fort…

Puss
 

Comments are off for this post