Så irriterad!

Nov 22 2005 Published by under Vardagssnack

Gaaah, blir så irriterad på folk som klyddar med mina Tradera-auktioner! Typ lägger bud (bjuder dessutom över någon säkert mycket trevligare människa), svarar inte på mitt mail efter auktionens slut, betalar inte in några pengar, hör till slut av sig efter en vecka och undrar om det är "okej att betala senare?".. Gaaah, står redan i auktionen att det är betalning inom 5 dagar som gäller… Absolut inte okej att betala ospecificerat "senare"… Rör sig dessutom om 80kr, inte nån förmögenhet man behöver ta banklån för.. Och varför bjuda om man vet att man har ont om pengar?? Freaks =P

I våras la jag ut några gamla hästtidningar på auktion, flera la bud. Den som vann visade sig vara riktigt skum… Hette Kristian, han mailadress kristian.nånting@mcdonalds och hörde aldrig av sig. Alltså: Kille som har mailadress hos mcdonalds (vem 17 har det??) lägger bud på hästtidningar.. Känns jättenormalt.. Kanske bara tur att han inte hörde av sig =P

Har kollat på Grey´s anatomy, verkar vara en skoj serie, tacksam att jag inte fått för mig att bli läkare… =p

Ska sova snart. Imorron är det redaktionsmöte kl. 15 och årsmöte kl. 16. Måste komma ihåg att åka lite innan så jag kan leta efter en snygg ryggsäck, samt att jag måste smsa chefred Maria och be henne vara så jättesöt å snäll å släppa in mig på mötet för mitt passerkort bråkar (nån har hört att jag inte pluggar i kista längre å spärrat det, morr!). Måste verkligen skriva uppsats imorron ozzå. Borde maila lite frågor till handledaren så han inte tror att jag flytt landet. Borde dessutom städa mitt skrivbord, varför blir det stökigt så fort??? Hur kan papper som är så små och tunna skapa så mycket kaos?

Funderar på det i natt..
Puss 

Comments are off for this post