På väg till stan

Nov 15 2005 Published by under Vardagssnack

Ska åka in till stan å handla lite och trängas med folk.. Den här stan är lätt överbefolkad.. =P

Det hände inte så mycket igår, jag pluggade lite och det ösregnade.. Snackade med mamma i telefon och chattade med lisa, saknar dig sötis!

Kollade på Csi:ny och gammalt avsnitt av crossing jordan igår.. Ikväll är det desperata hemmafruar-säsongsavslutning.. Vet att nån kommer att dö ;) Blir det ett för spännande avsnitt ringer mamma i reklampausen.. det gjorde hon när det var specialavsnitt av csi för några veckor sen, ringde och förklarade att hon minsann ville bli kremerad och verkligen inte begravd i en trång låda i jorden.. ehh…

Har bokat tågbiljett hem, så om allt går som planerat kommer jag hem till malmö 15/12 kl. 21.48 (tror jag det var..). Så nu är det bara att hålla tummarna för att min graf-tenta är godkänd, annars måste jag göra om den den 21 december, och då vill jag fira jul, så vill helst slippa det… =P

Det blåser, och nu kom en massa mörka moln på himlen… Uschi… Är det ödets ironi att de kallar höststormen för Loke?

Puss
/Lollo 

Comments are off for this post