Jag är duktig!

Nov 07 2005 Published by under Vardagssnack

Har pluggat massor idag, mycket stolt =) Sammanfattat 2kg papper… Skippade dock Gripsrud, han var inte bra för mina hjärnceller… =P Ska skriva ut en gamal tenta från nätet nu å jobba igenom den, sen plugga anteckningar å sen hålla tummarna för att jag inte får blackout imorron…

Man hade ju kunnat tänka sig att 13,5 år i skolan fått mig att inse att man ska börja plugga lite innan dagen före tentan, men jag är fullständigt oförbätterlig på den punkten. Tror det är psykologiskt, jag måste helt enkelt ha med det där riskmomentet att inte vara 100% säker på allt för att kunna göra mitt bästa. Det är nog mig det är fel på.

Har fått mail från Lisa, trevligt =)

Ska slita mig härifrån nu, plugga en stund till sen äta, handla, duscha, titta på csi:ny, plugga lite till å sen sooova =) Har varit sånt sömnigt väder idag, grått å regnigt, blää..

Alltså… slita sig… sluta prata strunt… vill inte, men måste… aaargh..
Båtta!

Comments are off for this post