I´m hung up on you..

Nov 18 2005 Published by under Vardagssnack

Dubbidubb… Vill dansa så fort jag hör låten =)

Har kollat på idol… På Aftonbladet finns nån omröstning, "vem var bäst i dagens idol". Endast 650pers hade röstat när jag kollade, men resultatet var chockerande:
1. Sibel (håller jag med om)
2 JENS???
3 Agnes
4 SEBASTIAN???

Allvarligt, Jens??? Som 2a??? Sebastian var ju nästan uthärdlig idag med mindre fjollspatt än vanligt…

Hmm… Endless love får mig bara att tänka på Chandler och Phoebes duett i Vänner… *asg*

Dubbidubb…

Just det, ska ladda hem skivor mamma ville ha.. Westlife och Robbie Williams.
mamma: "Jo, jag skulle vilja ha hans nya skiva.. du vet, han som låter som han har två förnamn.. eller var det efternamn??" Efter typ 1 veckas grubbel på vem denna spännande kille kunde vara fick jag igår höra att det såklart var Robbie (när mamma kom på vad han hette…). Såklart… Visst, man kan heta Robin och William i förnamn, men ändå?? Ajja, ska ordna det åt henne, betydligt lättare nu när jag vet exakt vad artisten heter.. ;)

Har käkat pizza idag, mums =) Alla ambitiösa kokboksplaner rasade när vi inte pallade handla.. Folk är livsfarliga på ica på fredagseftermiddagar, uschi..

Snart dags för Crossing Jordan. Och förstås: Jens ut ur idol ;) Annars kan jag inte sova inatt!

Bye!

Comments are off for this post