Globen =)

Nov 27 2005 Published by under Globen Horse Show

Jätteskoj i Globen ikväll, har precis kommit hem å ska snart sova för hoppningen börjar 9.30 imorron och då ska jag vara utsövd *värt ett försök*

Har kollat på vanlig hoppning, jokerhoppning, hoppning med vagn (belive it or not..), shettisar som galopperat, en massar ursöta travare och minilite dressyr (precis som det ska vara ;)..) Dessutom en grymt cool fransman (Lisa, spetsa öronen, internationell kille = något för dig?) Han hade 4 vackra grå hästar som följde efter honom vart han gick, och han stod på två av dem, med ett ben på var hästrygg, och hoppade hinder! dessutom lät han hästarna springa under en pinne som han hoppade över för att sen landa stående på hästarna igen… =)

Imorron är det hoppning på morronen, ska smita ifrån och kolla in mässområdet ozzå, massa fina prylar =) Sen är det en ledig eftermiddag, och vid halv 6 ska vi se avslutningen.

Nu ska jag sova, puss! 

Comments are off for this post