Fullt ös – medvetslös

Nov 27 2005 Published by under Globen Horse Show

Trött nu, kommit hem från Globen å kollat på CSI:miami från igår. Nu snarkar syrran i soffan å jag ska snart ozzå sova…

I Globen var det invigningsshow, ponnyhoppning, fransmannen med sina vackra vita hästar, och lite dressyr. Dessutom fyrspann, härligt ös och häftigt att titta på.

Kollade på maskeradhoppning ozzå, vansinnigt skoj! Peter Eriksson kommer inridande i cykelhjälm på en rufsig islandshäst, blir utskälld av väldigt välklädda Linda Heed men genomgår en extreme horse makeover och vips! är han snyggt tävlingsklädd och islänningen är makeoverad till vackra Cardento =)

Sen lekte Maria Gretzer uttråkad dressyrdomare, klagade massor på stackars Richard Davenport som sprang omkring i frack och lekte dressyrekipage. Maria ville ha lite bättre prestationer, varpå Jan Brink kom in (i hög hatt och frack) och skuttade runt. Ser hysteriskt kul ut när lång man i frack och ridstövlar hoppar indianhopp och låssas göra galoppombyten i varje steg… ;)

De som vann maskeraden var Peder Fredricson och Anna Helström utklädda till hästarna Magic Bengtsson och Butterfly Flip. Hästarna klagade massor på sina ryttare… Typ Magic Bengtssons kommentar om hur det egentligen är att bli riden av Peder: "Ja, han är ganska förvirrad, jag är inte ens säker på att han vet att jag finns…" Hhihi =) Sen kom Malin in och ville fånga in Flippan, Flippan jättesur och ville inte alls bli riden. Magic Bengtsson "men Malin, du kan ju rida mig"… Ehh, porrhäst ;) Fast hon hoppade faktiskt upp på Peders rygg, han lyckades rasera ett stort hinder innan han välte ner Malin i sågspånet… =)
 
Hade kameran med men glömde såklart att fota… =P Ajja…

Nää, dags att sova!
Puss

Comments are off for this post