Flumdidum…

Nov 22 2005 Published by under Vardagssnack

Gomorron =) Varit vaken sen 7 men inte fått nåt vettigt gjort än, tyvärr… =P Lyssnar på musik å kollar runt på nätet.. Så mycket på amazon man vill ha, så lite man har råd med *snyft* Ajja, har jag tur kommer 2 filmer jag beställt från discshop imorron.

På tal om få, borde få en mobilräkning ozzå, tror jag beställt den som e-faktura men det klyddade när jag gjorde det, så får väl se om det blir nån räkning eller om den försvunnit i hanteringen… =P Hyfsat låg räkning, bör vara precis sådär lagom hög så jag slipper betala extra för att nå upp i månadsavgiften men samtidigt så låg så jag inte blir ruinerar *väl avvägd*

Tråkigt väder, grå himmel å grå snö.. Blä. Gör sig inte bra mot de gråa betonghusen. Verkar som det ska bli plusgrader imorron, blir slaskigt då.. Måste köpa nya vinterskor, mina älskade underbara mocka-ullstövlar läcker in, faktiskt riktigt tragiskt. 

Grubblar över vad jag vill bli… So far: 
Lista över drömjobb:
1. Filosof
2. Författare
3. Kriminaltekniker / Rättsläkare
4. Privatdetektiv
5. Hästuppfödare

Alltså, inte så speciellt realistiskt, eftersom:
1. Arbetsmarknaden för filosofer nog är ganska begränsad
2. Svårt att försörja sig på att skriva
3. Är varken bra på matte, fysik eller kemi, kommer hinna nå pensionsålder innan jag läst upp alla dessa ämnen
4. Tja, tämligen begränsad arbetsmarknad här också tror jag
5. Dyrt, slitigt och svårt att försörja sig på

Så rent realistiskt har jag inte en susning… Kanske en filosoferande författare som på fritiden föder upp hästar och som i sina böcker skriver om ett gäng kriminaltekniker och rättsläkare som måste be en privatdetektiv om hjälp för att lösa vissa fall? Nja, lite för rörigt… =P

Any way, punkt ett i framtidsplanerna är att läsa klart svenskkursen jag går, alltså dags att ta itu med uppsatsen, blä!
Puss

Comments are off for this post