Broschrydag slut

Nov 10 2005 Published by under Vardagssnack

Har jobbat med vår broschyr i 6 timmar idag.. Men verkar bli bra iaf.. =) Indesign funkar nästan som det ska å allt känns bra.. Stör mig bara på att företaget som vi gör broschyren åt inte har hört av sig angående texten vi vill ha.. Men det löser väl sig…
Grymt trött i huvudet dock för Carin och Helena är grymt fnittriga och flamsiga… Jag verkar väldigt lugn och seriös i jämförelse… Trots att de är typ 5 år äldre och tja… =P

Ajja, nu börjar helgen =) Ledig imorron, ska nog bara ligga i en hög i soffan och läsa nån bra bok, pallar inte plugga, har verkligen förtjänat lite ledighet ;)

Lisa: Förstår du varför jag alltid cyklar i Malmö?? ;) Bussar är ingen höjdare, tyvärr.. Tycker Malmö borde ha tunnelbana, hade varit smidigt.. Eller förstås fler å bättre bussar (kom på att tunnelbanan inte är lösningen på alla problem, här råder ständig vagnbrist å massa tåg är inställda, ozzå kör de i tiominuterstrafik i rusningstid=alldeles för många människor på alldeles för litet tåg)..
 
Ska göra nåt annat nu, har suttit vid datorn i 6 timmar konstant å är trött på den..
Puss!

Comments are off for this post