Flickan med lånekorten…

Maj 11 2007 Published by under Vardagssnack

Man kunde ju tro att 4 olika lånekort skulle vara fullt tillräckligt.
Men icke.
Så nu har jag införskaffat ett femte. Till de 2 biblioteken i Solna. Alltså:
*Lånekort till Stockholms stadsbibliotek
*Lånekort till Solna stadsbibliotek
*Lånekort till Kungliga Biblioteket
*Lånekort till Svenska Barnboksinstitutet
*Lånekort till Universitetsbiblioteket
Dessutom har jag kvar mitt lånekort till Malmö stadsbibliotek, har inte en susning om det fungerar fortfarande. Det är chockrosa och jag har haft det sen -92. För jag är trots allt hyfsat duktig på att inte slarva bort saker. Och jag kommer ihåg att jag var så stolt över att jag fick skriva min namnteckning alldeles själv på kortet… ;)
Snälla, låt mig få ett litet chip inopererat i armen så att det bara är att scanna mig, börjar bli lite trött på alla plastkort… =P

Har varit i stan en sväng, köpt nya strumpor, underkläder och grön färg. Ska försöka måla grön tavla i helgen.

dsc00720_1178892395.jpg
Puss!

Comments are off for this post