Snabb presentation

Nov 13 2009 Published by under Pirat

Jag kanske ska presentera mig lite kort.

Jag heter alltså Louise och är född -85. Bodde i Malmö tills jag var 18 och har nu bott i Stockholm i drygt 5 år. Bor tillsammans med min sambo och vår katt i ett studentgetto i Solna. Har i princip pluggat på heltid sen jag flyttade hit, men söker nu jobb som kommunikatör/informatör/webbredaktör, eller något liknande. Har företaget Binq webb & kommunikation tillsammans med min sambo.

Har som sagt pluggat en del, främst på Stockholms universitet. Jag har läst fristående kurser i medie- och kommunikationsvetenskap, idéhistoria, historia och svenska. I medie- och kommunikationsvetenskap har jag skrivit kandidatuppsatsen ”Informationskampanjen Crime Medicine – en processutvärdering” och i idéhistoria har jag skrivit en kandidatuppsats om attitydförändringar till begreppet ”neger” under de senaste åren.

Har även läst kursen Ungas kultur i ett digitalt medielandskap vid Högskolan i Halmstad och en kurs i copywriting på Berghs School of Communication.

Under ett par år var jag engagerad i studentkåren DISK, kårföreningen vid Institutionen för data- och systemvetenskap, som vice chefredaktör för tidningen Systembladet.

På fritiden gillar jag att läsa, skriva och fotografera. Har ett stort hästintresse och har gotlandsrusset Djingis Khan tillsammans med min lillasyster, även om jag nu mest är hästintresserad på distans då ponnyn är utlånad till Danmark.

Tror att det var det väsentligaste…

2 responses so far

  • Emma skriver:

    Hej Louise! Vad kul att du också har en blogg. Hittade hit av en slump och tänkte att jag måste ju lämna ett spår. Allt bra med dig? kram

  • Emma skriver:

    hej!
    jag går första året nu av 3 möjliga, så har en bit kvar. flyttade hit i augusti i år med andra ord.
    vad händer annars för dig nu? håller du med ridning fortfarande? kram