Just another day

Maj 12 2008 Published by under Vardagssnack

Tiden går fort och jag vet inte riktigt vad jag hinner med eller ens vad jag har för mig längre, känns det som. Men iallafall. Vintern har gjort ett hastigt återtåg till huvudstaden, det är fem plusgrader och snålblåst och jag saknade mina vantar när jag cyklade till Ica idag. I helgen var det 25 grader varmt och nästan sommar. Jag hoppas att den där värmen dyker upp snart igen…

Var på Quarnevalen med Tuss i lördags, jätteroligt :) Tog lite bilder men har inte orkat ladda upp dem ännu, men det finns andra som gjort det på Flickr.

Hade tenta för knappt två veckor sen, det gick väl sådär… Skulle analysera den här artikeln, det blev lite lätt flummigt, som det brukar bli när jag får i uppgift att analysera och associera fritt… Fick tillbaka tentan från förra kursen också, fick Vg på den! Riktigt nöjd med mig själv :)

På onsdag åker jag ner en snabb sväng till Skåne, ska fira syrran som fyller 18 på fredag :) Så hela familjen ska åka till Torekov och bo på hotell och mysa, ska bli jättehärligt, har inte varit nere sen i januari (nu blommar rapsfälten – hemlängtan…).

Anyway, nu ska jag gå och lägga mig, har föreläsning kl 10 imorgon, och sen borde jag verkligen läsa lite kurslitteratur. Jag förstår inte hur man kan göra kursböcker som handlar om information, PR och kommunikation och utforma dem så gräsligt tråkigt, de kommunicerar bara tristess och oengagemang till mig, tyvärr…

Comments are off for this post